ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako se vrši kupovina proizvoda koje preporučujete?

Kupovina se vrši direktno na Shoppster platformi. Na našem sajtu ćete pronaći recenzije i preporuke, a uz svaki proizvod nalazi se link koji vas direktno vodi na stranicu proizvoda na Shoppsteru gde možete izvršiti kupovinu.

Da li je cena na vašem sajtu ista kao na Shoppsteru?

Trudimo se da informacije o cenama redovno ažuriramo, ali cena na Shoppsteru je uvek konačna. Preporučujemo da proverite trenutnu cenu direktno na Shoppsteru pre kupovine.

Kako mogu da zatražim povraćaj novca ili zamenu za proizvod kupljen preko Shoppstera?

Za sve zahteve vezane za povraćaj novca ili zamenu, molimo vas da se obratite direktno korisničkoj podršci Shoppstera. Oni će vam pružiti sve potrebne informacije i uputstva za proces.

Da li je sigurno kupovati proizvode preko linkova koje pruža "presazakosu.rs"?

Da, potpuno je sigurno. Svi linkovi za kupovinu na našem sajtu vode direktno na zvanične stranice Shoppstera, koji je pouzdan i siguran za online kupovinu. Sva vaša transakcija se obavlja kroz Shoppsterov sistem plaćanja koji garantuje sigurnost vaših podataka.

Kako "presazakosu.rs" bira proizvode koje preporučuje?

Naš tim pažljivo bira proizvode na osnovu više faktora, uključujući kvalitet, cenu, korisničke recenzije i karakteristike proizvoda. Trudimo se da preporučimo samo one proizvode za koje verujemo da nude najbolju vrednost i zadovoljstvo korisnika.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA SVA PITANJA